آشپزیپیش غذا

آموزش تهیه سالاد سیب زمینی و ژامبون

طرز تهیه سالاد سیب زمینی

سلام سلام

امروز در این بخش از مجله خوندنیا تصمیم گرفتیم که آموزش طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ژامبون رو براتون بزاریم.

سالاد ها همیشه در کنار غذاهای ما ایرانی ها بوده و اغلب بعنوان پیش غذا

از آن ها استفاده میشه و گاهی بعضی از افراد دوست دارند در کنار غذای اصلیشون سرو بشه.

سالاد های مختلفی وجود دارد که با میل و ذائقه افراد مختلف جور در میاد

و یکی از محبوب ترین سالاد ها ، سالاد سیب زمینی با ژامبون است.

آموزش طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ژامبون

 

مواد لازم سالاد 

 

سیب زمینی : ۱ کیلوگرم

خامه ترش : ۱۲۵ گرم

ماست :۱۲۵ گرم

ژامبون گوشت دودی :۱۰۰ گرم

نان تست : ۱ برش

پیازچه : ۱ دسته (حدود ۱۰ ساقه)

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ژامبون

طرز تهیه سالاد سیب زمینی 

 

ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کرده و به شکل مکعبی خرد کنید.

حالا ژامبون ها را در مقداری روغن سرخ کنید.

نان ها را به اندازه سیب زمینی ها برش زده و در روغن تفت دهید.

در این فاصله سس سالاد را آماده کنید، خامه ترش را با مایونز مخلوط کرده پیازچه خرد شده و کمی نمک اضافه کنید و خوب هم بزنید.

ظرف بزرگی بردارید و سیب زمینی خرد شده ، ژامبون و نان سرخ شده را داخل آن بریزید و مخلوط کنید.

در آخر سس سالاد را اضافه  کرده و سالاد را خوب هم بزنید.

قبل از سرو بهتر است سالاد را داخل یخچال بگذارید تا جا بیافتد و خنک شود.

این سالاد برای میان وعده و پیش غذا سرو میشود.

 

نکات تکمیلی

سالاد سیب زمینی و ژامبون جزو انواع سالاد میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد .

سالاد سیب زمینی و ژامبون را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

 

با ما در اینستاگرام همراه باشید

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا