آشپزیدسر

طرز تهیه فرنی با آرد برنج

آموزش صفر تا صد فرنی برای ماه مبارک رمضان

سلام سلام

امروز در این بخش از مجله خوندنیا تصمیم گرفتیم که طرز تهیه فرنی با آرد برنج را براتون بزاریم.

فرنی یکی از خوشمزه ترین و سنتی ترین دسر هایی است

که معمولا در ماه مبارک رمضات پخته می شود و در مهمانی ها سرو می شود.

طرز تهیه فرنی خیلی آسان می باشد فقط نیاز به توجه یک سری نکات دارد

که ما امروز بهتون صفر تا صدشو میگیم.

ferni

طرز تهیه فرنی با آرد برنج

مواد لازم برای درست کردن فرنی با آرد برنج

  • شیر : ۴ لیوان
  • آرد برنج : ۴ قاشق غذاخوری سرپر
  • شکر : ۴ قاشق غذاخوری
  • آب : نصف استکان
  • گلاب : نصف استکان
  • هل : سائیده شده نصف قاشق چایخوری
  • زعفران : دم کرده برای تزئین
  • دارچین : برای نزئین
  • خلال پسته : برای تزئین     

مواد لازم برای درست کردن فرنی با آرد برنج

طرز تهیه مرحله به مرحله درست کردن فرنی با آرد برنج

ابتدا شیر سرد را با لیوان های دسته دار که در تمامی خانه ها یافت می شود در قابلمه مورد نظر ترجیحا (تفلون )بریزید.

سپس آرد برنج را به همراه آب ، شکر و هل اضافه کنید.

آرد برنج را حتما با شیر سرد حل کنید تا گلوله گلوله نشود.

اگر دوست داشته باشید فرنی شما زعفرانی و یا شکلاتی شود هنگام اضافه کردن آرد به آن کمی زعفران و یا پود کاکائو اضافه کنید.

و کاملاً هم بزنید تا آرد و شکر در شیر سرد حل شوند.

مواد مخلوط شده را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتباً هم زنید

اگر لحظاتی هم زدن را متوقف کنید، باعث می شود آرد برنج در شیر گلوله گلوله شود.

طرز تهیه فرنی با آرد برنج :مرحله افزودن گلاب

پس مرتباً به هم زنید تا کمی غلیظ شود.

بعد گلاب را اضافه کنید و هم بزنید تا قوام و غلظت لازم برای فرنی بدست آید

فرنی را بایستی سریعاً در کاسه های کوچکی که از قبل آماده چیده اید،

بریزید دقت داشته باشید که در هنگام سرد شدن کمی سفت تر می شود

پس وقتی از روی حرارت برمی دارید نه سفت و نه شل باشد.

نکته ای که لازم است ذکر شود این است

که اگر هم اتفاقی فرنی تصادفا ته گرفت سعی کنید دیگر از ته قابلمه مواد را هم نزنید و از ۲ میلی متر بالاتر قابلمه بقیه مواد را هم بزنید.

روش تزئین فرنی

فرنی در کنار شله زرد از جمله غذاهایی هستند که در سفره افطار اکثر ایرانی دیده می شود

اما اگر قصد بر این باشد که فرنی را برای یک مجلس و میهمانان سرو کنید

لازم به این اصل است که آن را با شکلی زیبا که آن را خوشمزه تر کند تزئین نمایید.

برای تزئین فرنی میتوانید از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید.

با نوک قاشق یا قطره چکان روی فرنی هایی که در کاسه ها کمی سرد شده

و خود را گرفته چند قطره از زعفران دم کرده در وسط یا اطراف فرنی بریزید

و با خلال پسته و یا کمی دارچین تزئین کنید.

و یا اینکه اگر به دنبال تزئین ساده تری می باشید با استفاده از چند عدد گل سرخ آن را تزئین نمایید.

فرنی را بعد از آماده شدن حتما در محیط آشپز خانه خنک کنید و بعد داخل یخچال قرار دهید تا فرنی آب نیندازد.

تزیین فرنی

طرز تهیه فرنی با آرد برنج

نکات مهم در تهیه فرنی عالی و خوشمزه

  1. بجای شکر و پودر قند میتوانید از عسل و یا شیرین کننده های طبیعی دیگر استفاده کنید.
  2. فرنی را بلافاصله بعد از آماده شدن در ظرف های مورد نظر بریزید و تزیین کنید.
  3. آرد برنج در رنگ و عطر فرنی تاثیر فوق العاده ای دارد.
  4. در طول درست شدن فرنی حرارت باید همواره کم باشد و فرنی مدام هم زده شود.
  5. برای تزیین فرنی میتوانید از دارچین ، گل سرخ ، خلال پسته ، بادام ، کنجد و یا هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد فرنی با آرد برنج

فرنی با آرد برنج جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه میباشد .
فرنی با آرد برنج را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد .

 

 

با ما در اینستاگرام همراه باشید

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا