آشپزیکیک و شیرینی

نکات کلیدی برای جلوگیری از خراب شدن کیک خانگی

علت خراب شدن کیک های خانگی چه است؟

سلام سلام

امروز در این بخش از مجله خوندنیا تصمیم گرفتیم که درباره علت خراب شدن کیک خانگی رو براتون بگیم.

کیک پختن در خانه یکی از مهارت هایی است که اکثر خانم ها بلد هستن

ولی پختن کیک یک سری نکات خاص دارد که اگر اون نکات رعایت شوند

کیک ما بدون هیچ عیب و نقصی می باشد و همه از خوردن آن لذت می برند.

دلایل خراب شدن کیک خانگی

دلایل خراب شدن کیک خانگی

علت خراب شدن کیک خانگی :

۶ دلیل خراب شدن کیک خانگی که به صورت کامل شرح داده شده است.

۱-گود شدن و خوابیدن پف کیک

خوابیدن پف کیک و گود شدن آن از مشکلاتی است که در هنگام پخت کیک با آن روبه رو می شویم و غالبا به دلایل زیر می باشد.

  • پایین بودن دمای فر
  • استفاده زیاد از شکر
  • استفاده زیاد از بکینگ پودر
  • تغییر ناگهانی دمای کیک
  • کامل پخته نشدن کیک
  • باز کردن درب فر قبل از پخت کیک

۲-گنبدی شدن کیک

برای اینکه کیک را به خوبی تزیین کنیم و شکل خوبی داشته باشد باید سطح کیک صاف باشد با رعایت کردن موارد پایین می توانید به این هدف برسید.

  • استفاده بیش از اندازه از آرد
  • بالا بودن بیش از حد دمای فر
  • عدم پخت کیک در طبقه وسط کیک
  • هم زدن بیش از حد مواد اولیه

۳-خمیر شدن کیک

  • استفاده از دستور تهیه اشتباه
  • عدم توجه به نکات کیک پزی
  • رعایت نکردن مقدار مواد اولیه کیک
  • عدم انتخاب قالب مناسب
  • عدم انتخاب دمای مناسب برای فر

۴-ترک خوردن روی کیک

  • دمای بالای فر
  • هم زدن بیش از حد مواد 
  • استفاده زیاد از آرد
  • استفاده از طبقات بالای فر

علت ترک خوردن روی کیک

علت خراب شدن کیک خانگی

۵-پف نکردن کیک

  • جدا نکردن زرده و سفیده تخم مرغ
  • استفاده زیاد از روغن
  • باز کردن درب فر قبل از پخت
  • نرساندن مواد اولیه به دمای محیط
  • عدم استفاده از قالب مناسب

۶-جدا کردن اشتباه کیک از قالب 

  • داغ بودن قالب کیک زمان جدا کردن کیک
  • عدم تمیز بودن قالب به هنگام ریختن مواد اولیه
  • چرب نکردن تمام قالب کیک
  • عدم استفاده از کاغذ روغنی
  • بالا بودن دمای فر
  • خمیر شدن کیک

چرا کیک حالت چروکیده و به هم فشرده دارد ؟

۱. قالب نسبت به مواد کیک بزرگ بوده است.
۲. قالب بیش از حد چرب شده است.
۳. مواد بیش از حد مخلوط شده است.
۴. مقدار مایعات زیاد بوده است.
۵. کیک بیش از حد پخته است.

چرا روی کیک چسبنده اما داخل کیک خشک است ؟

۱. مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است.
۲. سفیده های تخم مرغ بیش از حد زده شده است.
۳. مدت پخت کیک طولانی بوده است.
۴. قالب کیک نسبت به مواد بسیار بزرگ بوده است.
۵. کیک در معرض جریان هوا سرد شده است.
۶. مقدار آرد مورد استفاده زیاد بوده است.
۷. مقدار شکر مورد استفاده کافی نبوده است.
۸. میزان چربی یا مایعات مورد استفاده کم بوده است.

چرا کیک به قالب چسبیده است ؟

۱. قالب به درستی چرب نشده است.
۲. قالب به درستی آردپاشی نشده است.
۳. کیک به اندازه کافی نپخته است.
۴. کیک پس از خنک شدن از قالب خارج نشده است.

چرا کیک حالتی خشک و بافتی شکننده دارد ؟

۱. مقدار چربی کیک کم بوده است.
۲. مقدار شکر کیک کم بوده است.
۳. مایه کیک بیش از حد مخلوط شده است.
۴. بدلیل مایعات کم خمیر کیک سفت بوده است.
۵. مقدار شکر مورد استفاده زیاد بوده است.
۶. بدلیل مایعات زیاد خمیر کیک شل بوده است.
۷. مقدار بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.
۸. کیک داغ و سریع از قالب خارج شده است.

با ما در اینستاگرام همراه باشید

اشتراک
اطلاع بده به من وقتی که
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
اگه از این پست خوشت اومد نظرت رو بگوx
()
x