
چندین نکته مهم پخت جوجه کباب که فقط حرفه ای ها می دانند!
چطور جوجه کباب خوب بپزیم ؟
سلام سلام
امروز در مجله خوندنیا تصمیم گرفتیم چندین نکته خاص و مهم از آموزش پخت جوجه کباب براتون بزاریم
که فقط حرفه ای ها می دانند و دقیقا جوجه کبابتون شبیه جوجه کباب های رستورانی میشه (چطور جوجه کباب رستورانی بپزیم؟)
از اونجایی که جوجه کباب یه غذای ایرانی اصله و میتونم به جرات بگم
همه ی مردم دوسش دارن و دوس دارن به بهترین نحو درستش کنن
امروز تصمیم گرفتیم فوت و فن های خاص پخت جوجه کباب رو براتون بگیم
که با دونستن اینا کسی نمیتونه رو دستتون بیاد
ما امروز بهتون میگیم برای اینکه جوجه کباب سفت نشه باید چکار کنید ( راه های جلوگیری از سفت شدن جوجه کباب )
یا اینکه بو ی بد نده و یا طعم خاصی بده باید چکار کنید ( چطور جوجه کباب ترد و خوشمزه بپزیم؟ )
درست کردن جوجه کباب خانگی بسیار آسان می باشد
ولی اگر نکات ریزی که دارد را رعایت نکنید نمی توانید جوجه کباب خوشمزه رستورانی تهیه کنید
پس نکات زیر را بخوانید تا اشکال کار خود را پیدا کنید
و بتوانید جوجه حرفه ای تهیه کنید.
نکات مهم برای پختن جوجه کباب
مقداری کره را روی بخار آب کتری ذوب کنید و کمی زعفران هم داخل آن بریزید .
بعد درحین پختن جوجه ها ، مخلوط کره و زعفران را با قلمو روی کباب ها بمالید
تا چرب تر و خوش طعم تر شود.
میتوانید مخلفات مایه جوجه را که شامل پیاز و فلفل دلمه ای می باشد
را با مقداری آب پرتقال و کمی ادویه سرخ کنید و کنار جوجه میل کنید.
برای اینکه در مقدار زعفران صرفه جویی شود میتوانید
در نیم ساعت آخر که دیگر میخواهید جوجه ها را به سیخ بکشید
پیاز و فلفل دلمه ای را آن جدا کنید
و بعد زعفران دم کرده را به جوجه ها اضافه کنید.
و یا در روش دوم ،از همان اول جوجه ها را با زعفران مزه دار کنید
و بعد پیاز و بقیه مخلفات آن را اضافه کنید.
از همان اول روغن مایع را به آن بزنید و در نیم ساعت آخرمزه دار شدن جوجه ها ،
آبلیمو و نمک را به آن اضافه کنید
تا باعث سفت شدن جوجه ها نشود.
کافیست فقط گوجه ها را در هر طرف ۷ دقیقه
و فلفل ها را ۲ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
می توانید جوجه کباب ها را داخل تابه درست کنید.
را جدا کنید و داخل تابه چرب شده بریزید.
سپس جوجه ها را به سیخ چوبی بزنید
و روی پیاز و فلفل درحال تفت بگذارید.
درب تابه را ببندید و اجازه دهید مواد کمی آب بیندازد
و بعد در تابه را بردارید تا جوجه ها طلایی رنگ شود.
وقتی یک طرف جوجه سرخ شد، طرف دیگر آن را برگردانید
تا کاملا مغز پخت شوند.
برای اینکه جوجه کباب تابه ای شما طعم زغالی به خود بگیرید
میتوانید یک تکه زغال روشن و گر گرفته را داخل ماهیتابه بگذارید
و با این ترفند کبابتان را خوش طعم ترکنید.
به هیچ وجه پیازها را رنده یا ریز و نازک خرد نکنید
چون هنگام کباب کردن به گوشت می چسبد
و به سرعت میسوزد.بهترین کار این است که پیازها را درشت خرد کنید.
باعث بهتر شدن طعم جوجه ها میشود.

شما میتوانید به مایه آن مقداری سس مایونز ،خامه ، روغن زیتون و ماست موسیر اضافه کنید.
تکه های مرغ نه خیلی بزرگ باشند که مغز پخت نشوند
و نه خیلی کوچک که از سیخ بیفتند.
به سلیقه و ذائقه شما دارد اما باید به این نکته دقت داشته باشید که ماست رنگ زعفرانی جوجه را کمتر میکند.
باید برای مغز پخت شدن آن زمان بیشتری استفاده کنید.
تا مزه ها در بافت و طعم جوجه ها نفوذ کنند.
باید فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد داغ کنید
و سیخ های کباب را روی سینی چرب شده قرار دهید
و هر چند دقیقه یکبار، سیخ های کباب را پشت و رو کنید
و با سس کره و زعفران آن را در حین پخت مزه دار تر کنید.
از مرغ های کوچکتر استفاده کنید که وزنی بیشتر از یک کیلو نداشته باشند.
ولی اگر دوست دارید جوجه ها را تند مزه کنید میتوانید مقداری فلفل قرمز هم داخل آن بریزید.
چون قطعا باعث تلخی گوشت خواهد شد.
پوست مرغ را از آن جدا نکنید تا با روغن آن، گوشت زیر پوست بپزد
و در هنگام خوردن کباب پوست آن را جدا کنید.